Luxe Loft

Een open, industriële Loft met grote glaspuien voor een maximale view van het landschap rondom. Buiten is binnen, weer of geen weer, het uitzicht is altijd mooi! De Loft is warm ingericht en van alle gemakken voorzien.

Indeling Loft beneden: keuken, royale eethoek en  living met loungeopstelling. Groot genoeg zodat een ieder zijn of haar ding kan doen. Koken in de ruime keuken, relaxen op de chillbanken, genietend van het uitzicht en met elkaar tafelen/borrelen of bijkletsen aan de grote eetkamertafel.

Indeling boven: Open vide/overloop met kledingkasten. Boven 2 slaapkamer's met 4 boxspringbedden. Deze kunnen allen apart, maar ook als twee tweepersoonsbedden worden opgemaakt. Inclusief bad, keuken en bedlinnen. In slaapkamer 1 slaap je knus onder het hoge, schuine dak, de Masterbedroom heeft tevens uitzicht over de weilanden.

Indische loopeenden zwemmen  in het slootje voor de Loft en waggelen in colonne achter elkaar  naar de voederplaats. In het weiland rennen de hazen elkaar als haasjes achterna. Kater Rembrandt  (van de buren) is dagelijks op jacht. Wellicht spot je de reeën die hier in de nabije omgeving staan te grazen. Torenvalk Betsie logeert s’nachts soms onder het hoge afdak aan de achterkant van de Loft en Bella de Boxer speelt in de tuin.

Het huis is rook- en (ondanks onze beestenboel) huisdiervrij.

DE LUXE LOFT IS MOMENTEEL UIT DE RECREATIEVE VERHUUR. 

Boeken via AirBNB

Boeken via Booking.com 

Rechtstreeks boeken kan ook, bel of app naar 06 5396 2441

Bezoek elk jaar een plek waar je nog nooit bent geweest

Dalai Lama

Lente is de natuur die zegt: Tijd voor een feestje

Robin Williams

Contact

Agaath Zuurbier
De Wiske 2,
8806 KR  Achlum
Telefoonnummer: 06 5396 2441
Email: agaathzuurbier@gmail.com